Donica Biler ApS

Samarbejdspartnere

Her kan du læse om vores samarbejdspartnere

AutoConcept

Vi er en forsikringsformidler, som er godkendt af Finansinspektionen (FI), og vi følger de love og regler, der gælder for at handle med forsikringer.

20 års erfaring inden for køretøjsforsikring og skadestyring, evnen til at skræddersy forsikring hos globale forsikringsselskaber og stærke partnere gør os til markedets største alternativ. Vores produkter er udviklet i henhold til køretøjsejerens behov og giver derfor den bedste dækning.

Dansk Bilforhandler Union (DBFU)

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler. Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger. Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.)

Codan

Vi samarbejder også med Codan, hvor vi kan tilbyde en billig bilforsikring igennem, som dækker alt det du har brug for.
Kontakt os gerne for spørgsmål eller interesse.
Forsikring fra 280,- om måneden.

CarGarantie

Det er en tillidssag at købe en bil. Din forhandler går ikke på kompromis og har professionelt klargjort din bil. På trods af omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at undgå at uventede reparationsomkostninger slår bunden ud af dit budget, har vi et tilbud til dig: Med CarGarantie er du beskyttet mod de værste økonomiske overraskelser.